Greito užšaldymo kameros
Profesionalios greito užšaldymo kameros (dar vadinamos šoko šaldymo
kameromis) yra specialiai sukurtos maisto pramonei, restoranams, kavinėms ir
kitoms komercinėms įstaigoms, kuriose reikia greitai užšaldyti didelius kiekius
maisto produktų, užtikrinant jų šviežumą, maistinę vertę ir saugą.
Greito užšaldymo kameros leidžia pasiekti labai žemą temperatūrą (nuo -18°C
iki -40°C priklausomai nuo modelio) per trumpą laiką (paprastai 2–4 val.
priklausomai nuo produkto tipo). Tai leidžia greitai užšaldyti maistą,
išlaikant jo kokybę ir maistines savybes. Dėl greito užšaldymo proceso, vandens
molekulės turi mažiau laiko kristalizuotis, todėl nesusidaro dideli ledo
kristalai, kurie galėtų pažeisti ląsteles ir pabloginti maisto tekstūrą bei
skonį.
Greito užšaldymo kameros pagamintos iš nerūdijančio plieno, lengvai valomos,
kad būtų užtikrinta aukšta higiena ir atitiktis sveikatos apsaugos
reikalavimams.
Nežinote kokį modelį išsirinkti? Susisiekite su mumis! Padėsime išsirinkti,
pakonsultuosime!