Google Translate Translate
Susisiekite: +370 521 02227 El. paštas: arvitra@arvitra.lt

Greito užšaldymo kameros

Profesionalios greito užšaldymo kameros (dar vadinamos šoko šaldymo kameromis) yra specialiai sukurtos maisto pramonei, restoranams, kavinėms ir kitoms komercinėms įstaigoms, kuriose reikia greitai užšaldyti didelius kiekius maisto produktų, užtikrinant jų šviežumą, maistinę vertę ir saugą.

Greito užšaldymo kameros leidžia pasiekti labai žemą temperatūrą (nuo -18°C iki -40°C priklausomai nuo modelio) per trumpą laiką (paprastai 2–4 val. priklausomai nuo produkto tipo). Tai leidžia greitai užšaldyti maistą, išlaikant jo kokybę ir maistines savybes. Dėl greito užšaldymo proceso, vandens molekulės turi mažiau laiko kristalizuotis, todėl nesusidaro dideli ledo kristalai, kurie galėtų pažeisti ląsteles ir pabloginti maisto tekstūrą bei skonį.

Greito užšaldymo kameros pagamintos iš nerūdijančio plieno, lengvai valomos, kad būtų užtikrinta aukšta higiena ir atitiktis sveikatos apsaugos reikalavimams.

Nežinote kokį modelį išsirinkti? Susisiekite su mumis! Padėsime išsirinkti, pakonsultuosime!

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti geresnę teikiamų paslaugų kokybę. Naršydami mūsų svetainėje Jūs patvirtinate, jog sutinkate juos naudoti. Privatumo politika

Sutinku
×