Google Translate Translate
Susisiekite: +370 521 02227 El. paštas: arvitra@arvitra.lt

Kiaušinių sterilizatoriai

Profesionalūs kiaušinių sterilizatoriai – tai specializuoti įrenginiai, skirti efektyviai ir saugiai sterilizuoti kiaušinius, užtikrinant jų higieną ir saugumą prieš naudojimą, ypač maisto pramonėje, restoranuose, kavinėse, maisto laboratorijose ir gamybos linijose, kur naudojami žali kiaušiniai. Šie sterilizatoriai yra būtini siekiant sumažinti bakterijų, tokių kaip Salmonella, E. coli ir kitų mikroorganizmų kiekį, užtikrinant aukštus maisto saugos standartus.

Profesionalūs kiaušinių sterilizatoriai naudoja UV-C spinduliuotę, kuri efektyviai naikina mikroorganizmus, pakeisdama jų DNR struktūrą ir sustabdydama dauginimąsi. Sterilizacija trunka nuo 60 sekundžių iki 3 minučių, priklausomai nuo įrenginio modelio ir talpos. UV-C spinduliuotė yra saugi maisto produktams ir nesukelia cheminių pokyčių.

Nežinote kokį modelį išsirinkti? Susisiekite su mumis! Padėsime išsirinkti, pakonsultuosime!

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti geresnę teikiamų paslaugų kokybę. Naršydami mūsų svetainėje Jūs patvirtinate, jog sutinkate juos naudoti. Privatumo politika

Sutinku
×