Kiaušinių sterilizatoriai
Profesionalūs kiaušinių sterilizatoriai – tai specializuoti įrenginiai,
skirti efektyviai ir saugiai sterilizuoti kiaušinius, užtikrinant jų higieną ir
saugumą prieš naudojimą, ypač maisto pramonėje, restoranuose, kavinėse, maisto laboratorijose
ir gamybos linijose, kur naudojami žali kiaušiniai. Šie sterilizatoriai yra
būtini siekiant sumažinti bakterijų, tokių kaip Salmonella, E. coli ir kitų
mikroorganizmų kiekį, užtikrinant aukštus maisto saugos standartus.
Profesionalūs kiaušinių sterilizatoriai naudoja UV-C spinduliuotę, kuri
efektyviai naikina mikroorganizmus, pakeisdama jų DNR struktūrą ir sustabdydama
dauginimąsi. Sterilizacija trunka nuo 60 sekundžių iki 3 minučių, priklausomai
nuo įrenginio modelio ir talpos. UV-C spinduliuotė yra saugi maisto produktams
ir nesukelia cheminių pokyčių.
Nežinote kokį modelį išsirinkti? Susisiekite su mumis! Padėsime išsirinkti,
pakonsultuosime!