Konditerinės kepimo krosnys TECNOEKA
Konditerinės kepimo krosnys TECNOEKA – profesionaliam kepimui!
TECNOEKA konditerinės kepimo krosnys – tai aukštos kokybės profesionali
įranga, sukurta patenkinti net reikliausių kepyklų, konditerinių, kavinių bei
restoranų poreikius. Šios krosnys užtikrina vienodą kepimą, tikslų temperatūros
valdymą ir patikimą veikimą, net intensyviai naudojant.
TECNOEKA krosnys yra žinomos dėl savo inovatyvaus dizaino, tvirtos
konstrukcijos bei naudotojui draugiško valdymo. Dėl kelių ventiliatorių,
drėgmės kontrolės bei programuojamų ciklų jos idealiai tinka bandelių,
sausainių, pyragų ir kitų konditerinių gaminių gamybai.
ArvitrA siūlo platų TECNOEKA konditerinių krosnių asortimentą, pritaikytą
skirtingo dydžio ir tipo maitinimo įstaigoms.
Konsultuojame, padedame išsirinkti ir pasirūpiname įrenginio pristatymu!