Convotherm 4 Easy Touch 6.20 Konvekcinė Krosnis

Pastaba: tikrasis produktas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje, taip pat paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra standartinėje komplektacijoje.

Convotherm 4 Easy Touch 6.20 Konvekcinė Krosnis

13,930.00 (be PVM)

gastronominių indų talpa:

GN 1/1 – 12+2 vnt.

GN 2/1 – 6+1 vnt.

EN/BM x 12 vnt.

krosnies galingumas (kW): 19,5/400V

 

Produkto kodas: Easy Touch 6.20

 

Gauti daugiau informacijos apie šį produktą

 

Produkto kodas: Easy Touch 6.20 Kategorija:
   
  • Aprašymas
  • Matmenys, svoris

Įmonė Convotherm, yra pirmoji kompanija įrengusi lietimui jautrų valdymo skydelį konvekcijos krosnyje, siūlo savo klientams kokybę, nauja patogumo ir valdymo lygį. Convotherm įrenginiui yra įmontuotas 9 colių sensorinis, lietimui jautrus Full-Touch-Screen ekranas, konfiguruojamu, klientui patogiu interfeisu.

Pagrindinės Convotherm Easy Touch krosnių savybės ir funkcijos:

–  399 maisto paruošimo programos – iki 20 nustatymo žingsnių kiekvienoje. Vaizdinė informacija;

– HygienicCare: nauja higienos koncepcija apgaubia visas krosnies zonas prie kurių prisiliečia personalas: durelių rankenėlės, valdymo bloko C-Dial ir rankinio dušo paviršiai yra pagaminti iš inovacinės medžiagos su sidabro jonais;

– Press&Go: sistema užtikrina  optimalų kepimo proceso patikimumą  naudojant sparčiuosius mygtukus. Nereikia kiekvieną kartą nustatyti temperatūros, laiko, svorio parametrų;

– Regeneracijos funkcija: galimybė pasirinkti jums reikiamą režimą: a la carte, banketo sistema, bufetas;

– maisto gamyba parametrus nustatant rankiniu būdu;

– EasySystem sistema su „Manager“ ir „Crew mode“ paskyromis specialiai sukurta prekybos arba restorano tinklams. Detali serviso informavimo sistema greitesniam aptarnavimui;

– TrayTimer: gamybos laiko valdymo funkcija. Galimybė nustatyti atskirą gamybos laiką kiekvienam padėklui;

– Cook&Hold: automatinis temperatūros mažinimas pasibaigus gamybos ciklui – paruošimas ir karšto maisto palaikymas. ∆-T/NT (švelnus paruošimas) – idealiai pritaikytas naktiniam naudojimui;

– USB jungtis: lengvai ir patogiai galėsite atsinaujinti paruošimo programas ir taip nuskaityti HACCP duomenis;

– „ConvoClean“ pilnai automatinio plovimo sistema su eco, exress ar reguliar programos pasirinkimais. 4 plovimo programos: „Eco“ taupo valymo priemones, energiją ir vandenį. „Express“ sutaupo laiką. „Regular“ greičio, efektyvumo ir taupymo balansas. Maksimalus saugumas. Džiovinimas ir dezinfekcija garantuoja idealią higieną;

– pažangi uždara sistema ACS+ (angl. Advanced Closed System (ACS)) suteikia geriausius kepimo rezultatus visuose Convotherm 4 įrenginiuose. ACS+ užtikrina idealų garų padavimą, automatinį drėgmės reguliavimą kombinuoto kepimo režime, taip pat greitą ir tolygų šilumos paskirstymą konvekcinio kepimo  režime. Rezultatas: idealus, tolygus klimatas  kepimo kameroje bet kokiems produktams: nuo daržovių, mėsos ir žuvies, iki garnyrų ir konditerijos gaminių – užšaldytų, šviežiai ar iš anksto paruoštų. Puikūs patiekalai, tolygiai iškepti, sultingi su traškia plutele – netgi maksimaliai užkrovus krosnį. ACS veikimo principas kaip greitpuodžio – išlaikant temperatūrą ir drėgmę. Temperatūrai sparčiai kylant, energijos ir vandens sąnaudos mažėja. Pagerintoje ACS+ sistemoje papildomai įdiegta drėgmės ištraukimo sistema. Ši sistema padeda maistui įgauti sultingą ir traškią plutelę tarsi jis būtų keptas ant keptuvės;

 

ACS+ pagrindinės funkcijos:

Gaminimas garuose

Ypač efektyvus patiekalų paruošimas garuose 30°C – 130°C laipsnių temperatūroje. Uždara sistema padeda pasiekti geriausius rezultatus gaminant daržoves, žuvies ir konditerinius gaminius. Produktai išlieka natūralios spalvos, išsaugomi vitaminai.

Kombinuotas režimas

Automatinis drėgmės reguliavimas nuo 30°C. Sistema lieka uždara viso gamybos proceso metu. Išsaugomos produkto skonio savybės ir drėgmė. Rezultatas – labai švelnūs, sultingi ir skanūs patiekalai su minimaliu svorio sumažėjimu.

Konvekcija (karštas oras)

Uždaroje kepimo sistemoje jau prie 30°C produktai išleidžia savo drėgmę, kuriuos pagalba sukuriamas ypatingas kepimo mikroklimatas.

 

Naujos ir patobulintos ACS+ funkcijos.

Сrisp&Tasty

– 5 lygių drėgmės ištraukimo sistema

– galimybė visus lygius nustatyti rankiniu arba automatinio programavimo būdu

 

BakePro

Konvekcinio kepimo metu galite pasirinkti garų padavimo intervalą:

– tradicinė 5 žingsnių gaminimo funkcija

– garų padavimo su laiko intervalu pagalba duona iškepa kaip pečiuje

– nebūtina atšildyti produktus prieš kepimą

 

Ventiliatoriaus greitis

Norint pasiekti geriausius rezultatus net su delikačiais produktais, kaip pavyzdžiui, plikyta tešla, morengas arba traškučiai:

– 5 lygių ventiliatoriaus sukimosi greitis

– galimybė visus lygius nustatyti rankiniu arba programavimo būdu

– idealus šilumos paskirstymas, netgi pilnai užkrovus įrenginį.

 

HumidityPro

HumidityPro funkcijos pagalba garų padavimas galimas jau nuo 30°C. Galima nustatyti drėgmės lygį ir rankiniu būdu.

– 5 lygių drėkinimo sistema

– idealiai tinka maisto palaikymui reikiamoje temperatūroje

– drėgmės lygis nusistato automatiškai arba rankiniu būdu

 

Papildomi pasirinkimai:

Dujinis kaitinimas

Su šviežio garo gaminimo boileriu

Versija skirta laivams

Specialūs įtampos variantai

ConvoSmoke – integruojama rūkymo funkcija

ConvoGrill – versija su atskiru nutekėjimu riebalams

Išorinė termo adata Sous-Vide

Disappearing door – patentuota įstumiama, slankiojanti durų sistema. Suteikia erdvės mažoms virtuvėms, daugiau darbo vietos ir saugumo

Susisiekite:Email this to someoneShare on Facebook

Papildoma informacija

Išmatavimai 116.7 x 99.2 x 78.6 cm