Pastaba: tikrasis produktas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje, taip pat paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra standartinėje komplektacijoje.
Convotherm 4 Easy Touch 6.20 Konvekcinė Krosnis (Ekspozicinis modelis)
€13,490.00 €10,790.00 (be PVM)
gastronominių indų talpa:
GN 1/1 – 12+2 vnt.
GN 2/1 – 6+1 vnt.
EN/BM x 12 vnt.
krosnies galingumas (kW): 19,5/400V
Produkto kodas: Easy Touch 6.20-1
Gauti daugiau informacijos apie šį produktą
- Aprašymas
- Matmenys, svoris
Įmonė Convotherm, yra pirmoji kompanija įrengusi lietimui jautrų valdymo skydelį konvekcijos krosnyje, siūlo savo klientams kokybę, nauja patogumo ir valdymo lygį. Convotherm įrenginiui yra įmontuotas 9 colių sensorinis, lietimui jautrus Full-Touch-Screen ekranas, konfiguruojamu, klientui patogiu interfeisu.
Pagrindinės Convotherm Easy Touch krosnių savybės ir funkcijos:
– 399 maisto paruošimo programos – iki 20 nustatymo žingsnių kiekvienoje. Vaizdinė informacija;
– HygienicCare: nauja higienos koncepcija apgaubia visas krosnies zonas prie kurių prisiliečia personalas: durelių rankenėlės, valdymo bloko C-Dial ir rankinio dušo paviršiai yra pagaminti iš inovacinės medžiagos su sidabro jonais;
– Press&Go: sistema užtikrina optimalų kepimo proceso patikimumą naudojant sparčiuosius mygtukus. Nereikia kiekvieną kartą nustatyti temperatūros, laiko, svorio parametrų;
– Regeneracijos funkcija: galimybė pasirinkti jums reikiamą režimą: a la carte, banketo sistema, bufetas;
– maisto gamyba parametrus nustatant rankiniu būdu;
– EasySystem sistema su „Manager“ ir „Crew mode“ paskyromis specialiai sukurta prekybos arba restorano tinklams. Detali serviso informavimo sistema greitesniam aptarnavimui;
– TrayTimer: gamybos laiko valdymo funkcija. Galimybė nustatyti atskirą gamybos laiką kiekvienam padėklui;
– Cook&Hold: automatinis temperatūros mažinimas pasibaigus gamybos ciklui – paruošimas ir karšto maisto palaikymas. ∆-T/NT (švelnus paruošimas) – idealiai pritaikytas naktiniam naudojimui;
– USB jungtis: lengvai ir patogiai galėsite atsinaujinti paruošimo programas ir taip nuskaityti HACCP duomenis;
– „ConvoClean“ pilnai automatinio plovimo sistema su eco, exress ar reguliar programos pasirinkimais. 4 plovimo programos: „Eco“ taupo valymo priemones, energiją ir vandenį. „Express“ sutaupo laiką. „Regular“ greičio, efektyvumo ir taupymo balansas. Maksimalus saugumas. Džiovinimas ir dezinfekcija garantuoja idealią higieną;
– pažangi uždara sistema ACS+ (angl. Advanced Closed System (ACS)) suteikia geriausius kepimo rezultatus visuose Convotherm 4 įrenginiuose. ACS+ užtikrina idealų garų padavimą, automatinį drėgmės reguliavimą kombinuoto kepimo režime, taip pat greitą ir tolygų šilumos paskirstymą konvekcinio kepimo režime. Rezultatas: idealus, tolygus klimatas kepimo kameroje bet kokiems produktams: nuo daržovių, mėsos ir žuvies, iki garnyrų ir konditerijos gaminių – užšaldytų, šviežiai ar iš anksto paruoštų. Puikūs patiekalai, tolygiai iškepti, sultingi su traškia plutele – netgi maksimaliai užkrovus krosnį. ACS veikimo principas kaip greitpuodžio – išlaikant temperatūrą ir drėgmę. Temperatūrai sparčiai kylant, energijos ir vandens sąnaudos mažėja. Pagerintoje ACS+ sistemoje papildomai įdiegta drėgmės ištraukimo sistema. Ši sistema padeda maistui įgauti sultingą ir traškią plutelę tarsi jis būtų keptas ant keptuvės;
ACS+ pagrindinės funkcijos:
Gaminimas garuose
Ypač efektyvus patiekalų paruošimas garuose 30°C – 130°C laipsnių temperatūroje. Uždara sistema padeda pasiekti geriausius rezultatus gaminant daržoves, žuvies ir konditerinius gaminius. Produktai išlieka natūralios spalvos, išsaugomi vitaminai.
Kombinuotas režimas
Automatinis drėgmės reguliavimas nuo 30°C. Sistema lieka uždara viso gamybos proceso metu. Išsaugomos produkto skonio savybės ir drėgmė. Rezultatas – labai švelnūs, sultingi ir skanūs patiekalai su minimaliu svorio sumažėjimu.
Konvekcija (karštas oras)
Uždaroje kepimo sistemoje jau prie 30°C produktai išleidžia savo drėgmę, kuriuos pagalba sukuriamas ypatingas kepimo mikroklimatas.
Naujos ir patobulintos ACS+ funkcijos.
Сrisp&Tasty
– 5 lygių drėgmės ištraukimo sistema
– galimybė visus lygius nustatyti rankiniu arba automatinio programavimo būdu
BakePro
Konvekcinio kepimo metu galite pasirinkti garų padavimo intervalą:
– tradicinė 5 žingsnių gaminimo funkcija
– garų padavimo su laiko intervalu pagalba duona iškepa kaip pečiuje
– nebūtina atšildyti produktus prieš kepimą
Ventiliatoriaus greitis
Norint pasiekti geriausius rezultatus net su delikačiais produktais, kaip pavyzdžiui, plikyta tešla, morengas arba traškučiai:
– 5 lygių ventiliatoriaus sukimosi greitis
– galimybė visus lygius nustatyti rankiniu arba programavimo būdu
– idealus šilumos paskirstymas, netgi pilnai užkrovus įrenginį.
HumidityPro
HumidityPro funkcijos pagalba garų padavimas galimas jau nuo 30°C. Galima nustatyti drėgmės lygį ir rankiniu būdu.
– 5 lygių drėkinimo sistema
– idealiai tinka maisto palaikymui reikiamoje temperatūroje
– drėgmės lygis nusistato automatiškai arba rankiniu būdu
Papildomi pasirinkimai:
Dujinis kaitinimas
Su šviežio garo gaminimo boileriu
Versija skirta laivams
Specialūs įtampos variantai
ConvoSmoke – integruojama rūkymo funkcija
ConvoGrill – versija su atskiru nutekėjimu riebalams
Išorinė termo adata Sous-Vide
Disappearing door – patentuota įstumiama, slankiojanti durų sistema. Suteikia erdvės mažoms virtuvėms, daugiau darbo vietos ir saugumo
Papildoma informacija
Išmatavimai | 116.7 x 99.2 x 78.6 cm |
---|