Convotherm Mini 2 in 1 Easy Touch 6.10 Konvekcinė Krosnis (Ekspozicinis modelis)

-20%

Convotherm Mini 2 in 1 Easy Touch 6.10 Konvekcinė Krosnis (Ekspozicinis modelis)

13,950.00 11,160.00 (be PVM)

gastronominių indų talpa:  GN 1/1 – 12 vnt.

krosnies galingumas (kW): 14,1

Galima „Marine“ krosnies versija.

 

 

Produkto kodas: Mini 2 in 1 Easy Touch 6.10

 

Gauti daugiau informacijos apie šį produktą

 

Produkto kodas: Mini 2 in 1 Easy Touch 6.10 Kategorija:
   
  • Aprašymas
  • Papildoma Informacija

Aprašymas

Įmonė Convotherm yra pirmoji kompanija įrengusi lietimui jautrų valdymo skydelį konvekcijos krosnyje, siūlo savo klientams kokybę, naują patogumo ir valdymo lygį. Convotherm įrenginiui yra įmontuotas 9 colių sensorinis, lietimui jautrus Full-Touch-Screen ekranas, konfiguruojamu, klientui patogiu interfeisu.

Pagrindinės Convotherm krosnių savybės ir funkcijos:

– 399 maisto paruošimo programos – iki 20 nustatymo žingsnių kiekvienoje;

– HygienicCare: nauja higienos koncepcija apgaubia visas krosnies zonas prie kurių prisiliečia personalas;

–  durelių rankenėlės, valdymo bloko C-Dial ir rankinio dušo paviršius yra pagaminti iš inovacinės medžiagos su sidabro jonais;

– EasyToUCH – lietimui jautrus valdymo ekranas;

– TrayTimer – laiko pasirinkimas, skirtingų produktų kepimui, tuo pačiu metu;

– Regenerate+ – regeneravimo funkcijos pasirinkimas;

– EcoCooking – elektros energijos taupymo sistema;

– Disappearing door – patentuota įstumiama, slankiojanti durų sistema;

– suteikia erdvės mažoms virtuvėms, daugiau darbo vietos ir saugumo;

– ACS (Advanced Closed system) – patentuota sistema nepraleidžia šilumos gaminimo metu, nelieka maisto kvapo, sunaudoja 25% mažiau energijos;

– Crisp&Tasty funkcija – 5 pakopų: drėkinimas, džiovinimas, kepimas ir ventiliatoriaus greitis. Patiekalai paruošiami traškūs, sultingi, nepraranda svorio, išlieka natūralus skonis ir spalva;

– daugiataškis termodatos sensorius;

– sumažinto karščio galingumas naudojant piko metu (versijoje su elektra);

– sumažinto greičio ventiliatorius  jautrių produktų gamybai;

– antibakterinė durų užrakinimo svirtis sukančioji aplink savo ašį su saugumo funkcija;

– Press&Go funkcija – greitas pasirinkimas vieno mygtuko paspaudimu;

– suderinama su GN arba EN/BM standartą palaikančiais indais;

– programos apsauga – apsaugo vykstančias programas nuo pertraukimo energijos optimizavimo metu;

– vidinė HACCP sistema duomenų išsaugojimui;

– USB sąsaja, tinklo sąsaja;

– programuojamas sąrašas išsisaugoti savo individualius receptus;

– kepimo knygos funkcija su iš anksto užprogramuotais receptais.

Сrisp&Tasty

Patobulinta ACS+ funkcija suteikia galimybę maistui greičiau įgauti traškią ir sultingą plutelę:

– 5 lygių drėgmės ištraukimo sistema

– Galimybė visus lygius nustatyti rankiniu arba automatinio programavimo būdu

BakePro

Konvekcinio kepimo metu galite pasirinkti garų padavimo intervalą:

– Tradicinė 5 žingsnių gaminimo funkcija

– Garų padavimo su laiko intervalu pagalba duona iškepa kaip pečiuje

– Nebūtina atšildyti produktus prieš kepimą

Ventiliatoriaus greitis

Norint pasiekti geriausius rezultatus net su delikačiais produktais, kaip pavyzdžiui, plikyta tešla, morengas arba traškučiai:

– 5 lygių ventiliatoriaus sukimosi greitis

– Galimybė visus lygius nustatyti rankiniu arba programavimo būdu

– Idealus šilumos paskirstymas, netgi pilnai užkrovus įrenginį.

HumidityPro

HumidityPro funkcijos garų padavimas galimas jau nuo 30 °C. Galima nustatyti drėgmės lygį ir rankiniu būdu.

– 5 lygių drėkinimo sistema

– Idealiai tinka maisto palaikymui reikiamoje temperatūroje

– Drėgmės lygis nusistato automatiškai arba rankiniu būdu

Gaminimas garuose

Ypač efektyvus patiekalų paruošimas garuose 30°C – 130°C laipsnių temperatūroje. Uždara sistema padeda pasiekti geriausius rezultatus gaminant daržoves, žuvies ir konditerinius gaminius. Produktai išlieka natūralios spalvos, išsaugomi vitaminai.

Kombinuotas režimas

Automatinis drėgmės reguliavimas nuo 30°C. Sistema lieka uždara viso gamybos proceso metu. Išsaugomos produkto skonio savybės ir drėgmė. Rezultatas – labai švelnūs, sultingi ir skanūs patiekalai su minimaliu svorio sumažėjimu.

Konvekcija (karštas oras)

Uždaroje kepimo sistemoje jau prie 30°C produktai išleidžia savo drėgmę, kuriuos pagalba sukuriamas ypatingas kepimo mikroklimatas.

Crisp&Tasty funkcija suteikia itin traškią plutelę.

Regeneracija+ easyTouch: lanksti regeneracijos funkcija. Režimo pasirinkimas:

– a la carte;

– banketo;

– bufeto sistema.

Taip jūs pasieksite optimalią maisto kokybę.

Pažangi uždara sistema (angl. Advanced Closed System (ACS)) užtikrina unikalius maisto ruošimo privalumus už prieinamą kainą. Remiantis DIN 18873-1, jau įrodyta, kad naudodami ecoCooking funkciją, sutaupysite iki 25 % elektros energijos, palyginus su įprastiniais maisto ruošimo būdais. Viskas labai paprasta ir patikima. Maisto ruošimo metu ACS išlaiko beveik visą šilumą kameros viduje – šiluma nėra skleidžiama į aplinką. ecoCooking funkcija leidžia gaminti maistą iš anksto atlikus įrangos programavimo nustatymus.

Papildomai užsakomos funkcijos:

– automatinė valymosi programa CONVOClean;

– rankinis dušas su nepertraukiama reguliuojama tėkmės kontrole;

– kairėje pusėje atverčiamos durys.

Susisiekite:Email this to someoneShare on Facebook

Papildoma Informacija

Išmatavimai 51.5 x 80.2 x 157.7 cm